Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu 4c Company a inceput in toamna anului 2017, cu proiectul de rebranding. Pe langa logo si identitate vizuala, serviciile oferite 4c includ web design si development, PR si marketing online.

Pe langa gestionarea paginii de facebook cu obiectivele specifice ale acesteia, pe parcursul anului am elaborat Landing Page-uri pentru campaniile google si facebook si am optimizat campaniile google ads.

Wrcrally

BRANDING

Obiectivul de baza al rebranding-ului a fost conservarea formei si aerului general al logo-ului initial, pentru a nu afecta recunoasterea sa. Am ajuns astfel, la sugerarea locatiei prin cele doua trasee diagonale din partea de sus, dar si la aducerea unei note personale prin folosirea fontului manual. Paleta de culori este si ea imbogatita cu un ton de albastru deschis, pastelat si gri-ul neutru. Pachetul de brand reia alternanta liniilor curbe si drepte si vine sa intareasca asocierile cromatice, folosind nuanta de indigo ca si fundal pentru antet.

Smarcle Wrc Smarcle

Web Design

& Development

Site-ul 4C cu platforma de rezervari online conserva structura clasica la dorinta beneficiarului, insa prezinta masinile in functie de caracteristicile pe care le au pentru client, si nu in functie de date tehnice pentru a usura alegerea. Formularul de rezervare este inclus in pagina initiala, pentru a optimiza interactiunea utilizatorilor cu pagina si pentru a diminua confuzia asociata cu paginile de rezervari online.

Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

Prezentarea masinilor

Pentru campania de iarna am creat cate o pagina de prezentare pentru fiecare masina. Fiecare vehicul disponibil pentru inchiriere are cate o poveste care ii evidentiaza avantajele specifice pentru perioada in cauza. Pe parcursul anului, povestile si imaginile vor fi adaptate anotimpului pentru a ramane relevante.

Afla mai mult
Design

Marketing Online

Pentru partea de marketing online am elaborat campanii diferentiate GoogleAds, pe care le-am monitorizat si optimizat. De asemenea, am creat LP-uri pentru fiecare campanie.

Design Design

Design & Social Media

Pe langa alinierea paginii la noua identitate, pentru gestionarea Social Media am elaborat cartoline specifice si tipologii de postari recurente pe care le-am implementat conform planului. Audienta paginii a crescut cu 10% in prima luna de gestiune, in timp ce si rata de interactiune a utilizatorilor cu pagina a cunoscut o crestere proportionala. In materie de design, am pregatit pliante si banere tip roll-up, pentru a acompania demersurile promotionale ale companiei.

Afla mai mult
Design
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii