Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu ACL Amenajari a inceput in februarie 2018 cu proiectul site-ului de prezentare al companiei, urmat de campania de lansare si gestionarea imaginii online.

Pe langa gestionarea paginii de facebook cu obiectivele specifice ale acesteia, pentru campania de lansare am elaborat un Landing Page specific, care adreseaza una dintre dificultatile procesului de vanzare in domeniu, LP folosit pentru campaniile google si facebook si am optimizat campaniile google ads.

Web Design

& Development

Site-ul ACL Amenajari foloseste imagini sugestive pentru serviciul livrat, intr-o structura geometrizata, bazata pe unghiuri drepte care sugereaza atentia la detalii si rigurozitatea, atat de necesare in acest domeniu. Sectiunea "Servicii" este optimizata pentru obtinerea de solicitari de oferta, continand formulare de cerere oferta rapide, in format ergonomic.

Cere oferta
Grafica publicitara
Smarcle Wrc Smarcle

Marketing Online

Pentru partea de marketing online am elaborat campanii diferentiate GoogleAds, Facebook si emailing, pe care le-am monitorizat si optimizat. De asemenea, am creat LP-uri pentru fiecare campanie.

Design Design

Design & Social Media

Pe langa alinierea paginii la noua identitate, pentru gestionarea Social Media am elaborat cartoline specifice si tipologii de postari recurente pe care le-am implementat conform planului. Continutul paginii este axat pe starea de bine data de timpul petrecut intr-un spatiu amenajat placut, pentru a accentua beneficiile aduse de accesarea serviciilor.

Afla mai mult
Design
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×