Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Proiectul Avicola Crevedia a fost demarat in primavara anului 2017, paralel cu activitatea de rebranding. Pagina web a avut un rol temporat de prezentare a companiei pana la finalizarea paginii actuale.

Wrcrally

Web Design

& Development

Site-ul are o structura simpla, adecvata rolului de prezentare pentru segmentul B2B. Este compus din 5 pagini, una dintre ele fiind adresata publicului B2C in cautare de oportunitati profesionale. Listarea pozitiilor disponibile este externa in acest site, deoarece realizarea rapida a fost prioritara in acest proiect. Site-ul integral a fost finalizat in 7 zile.

Cere oferta
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×