Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Breakthebox este unul dintre proiectele noastre preferate, fiind acel proiect care ne permite sa postam, din cand in cand, despre pilotul nostru. Colaborarea noastra cu Constantin CTN a inceput in toamna anului 2016, cu design-ul masinii de competitie.

A continuat insa, cu elaborarea si implementarea unui plan de campanie, realizarea materialelor promotionale, o campanie de recrutare, colantarea masinii DUMS si stabilirea unor parteneriate durabile. Astfel, a inceput povestea #theboxisfortheordinary!

Wrcrally

DESIGN AUTO

Asemanator design-ului de produs ca si caracteristici de realizare, design-ul masinii a fost prima provocare in cadrul proiectului BreaktheBox. Ca si directie generala, nota indicata de beneficiar a fost "agresiv", fara indicatii suplimentare privitoare la culoare, forma s.a.m.d. Am decis sa ducem design-ul mai departe de clasicul "agresiv" in zona de "unic".

In prima faza, am realizat 4 variante de design, din care echipa a ales sa continue cu versiunea 4. Nu mica ne-a fost mirarea atunci cand pilotul a decis sa incalce votul echipei si sa opteze pentru prima versiune care, intamplator, era si preferata noastra.

VANZARI

Pentru realizarea demersului de vanzari pe piata spaniola, am inceput cu cercetarea pietei la distanta si elaborarea strategiei. Caracteristicile pietei prezinta niste diferente esentiale fata de piata romaneasca, dar si fata de alte tari europene.

Wrcrally

IDENTITATEA CAMPANIEI

Urmatorul pas a fost elaborarea planului de campanie si a tuturor livrabilelor derivate - incepand de la tricouri, bannere si pungi de cadou, pana la template-uri de newsletter si materiale de prezentare. Campania #theboxisfortheordinary invita privitorii sa isi depaseasca limitele imaginatiei si sa se alature demersului nostru. Campania are si o componenta sociala: este vorba despre invingerea mediocritatii. Sub marca #thebox... am realizat fotografii la evenimentele auto la care am participat dar si filmari si montaje video on board si de la antrenamentele de karting ale unui tanar pilot. Arhiva video poate fi gasita pe pagina noastra de facebook.

Smarcle Wrc Smarcle

Web Design

& Development

Pagina de prezentare a initiativei a fost folosita in cadrul campaniilor de emailing si call center avand rolul de a prezenta oferta de sponsorizare pentru sezonul 2017, alaturi de date globale ale sponsorizarilor in motorsport. Oferta de sponsorizare este prezentata interactiv, simplul hover peste masina afisand preturile pentru diferite pozitionari si dimensiuni disponibile. Dezvoltarea web a acestei pagini este 100% custom, toate functiile fiind dezvoltate intern.

Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

Campania de
recrutare

Dat fiind ca vorbim de evenimente outdoor, aproape de finalul sezonului 2017 am realizat ca avem nevoie de ajutor. Am inceput, deci o campanie online de recrutare pentru 2 hostesse care sa ne insoteasca la etapa de la Ranca. Pentru realizarea suportului grafic al campaniei am organizat o sesiune foto outdoor.

Design

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×