Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Pentru acest proiect am livrat design-ul complet al platformei de e-commerce, urmand ca departamentul intern de development sa preia partea de dezvoltare. La o prima vedere acest proiect poate parea atipic, insa aceasta este o forma raspandita de colaborare in alte tari.

In realizarea acestui proiect a fost necesara respectarea brandingului, peste care am adaugat cateva font-uri, tipologii de imagini si elemente noi, care imbogatesc imaginea companiei.

Web Design

In realizarea design-ului am tinut cont de date generale de UI/UX, dar si de cerintele specifice ale clientului si de experienta noastra de dezvoltare web. Rezultatul este un site intuitiv, usor de folosit si placut cu un stil propriu aplicat uniform in toate paginile acestuia. Ergonomia nu lipseste nici din acest proiect, pentru fiecare previzualizare de categorie avand cate un buton specific de extindere. De asemenea, fiecare categorie de produse are alaturat un simbol grafic pentru a fi mai usor de identificat.

Cere oferta
Grafica publicitara
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii