Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Proiectul Courier Bag a fost finalizat in vara anului 2016, presupunand realizarea logo-ului si a identitatii dar si o pagina web de prezentare.

Wrcrally

BRANDING

Logo-ul sugereaza obiectul de activitate, integrand intr-o structura romboida un plic si o sageata. Cromatica marsala-negru este alternata cu tonuri de gri-albastrui care dau rosului o tonalitate mai calda. Pachetul de brand este serios, cartile de vizita fiind punctul de contrast de baza.

Smarcle Wrc Smarcle

Web Design

& Development

Site-ul de prezentare este adecvat targetului, fiind simplu si fara surplus de informatii. Este structurat in 5 panouri, primul continand certificarile si 2 butoane Call-to-Action pentru a simplifica interactiunea.

Cere oferta
Grafica publicitara

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×