Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Garuda, unul dintre proiectele noastre preferate, a debutat cu o etapa de documentare de 2 saptamani care a vizat atat semnificatia numelui si relatia dintre elemente in culturile orientale, dar si palete specifice de culori si imagini sugestive pentru inspiratia acestui proiect.

Wrcrally

BRANDING

Logo-ul realizat pentru Garuda, aminteste de fonturile folosite pentru denumirea modelelor de masini vintage, dar integreaza si elementul sugestiv intr-o maniera simbolica. A rezultat, astfel, o reprezentare grafica ce reuneste conceptul "Garuda" cu obiectul desemnat de aceasta sigla - un mijloc de transport.

Graphic

& Design

Inspiratia noastra nu s-a limitat, insa, doar la etapa de branding al proiectului, ci ne-am jucat si cu cateva culori si optiuni de personalizare suplimentara a barcutei.

Cere oferta
Grafica publicitara
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×