Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Gura Portitei a inceput prin intermediul campaniei HORECA SEA 2018. Prima etapa a fost o sesiune foto la locatie, a urmat designul si dezvoltarea site-ului si a platformei de administrare.

Statiunea beneficiaza de o frumusete naturala aparte, in timp ce optiunile de cazare permit sejurul perfect atat pentru familii cat si pentru companii in cautarea unui loc pentru Team Buildig-uri. Statiunea permite o multime de activitati, de la Piscina si Masaj, pana la sporturi de masa si de teren, hidrobiciclete sau pescuit.

Web Design

& Development

Designul site-ului se bazeaza pe paleta cromatica observabila in statiune, dezvoltand identitatea statiunii si in mediul online. Structura site-ului include, de asemenea si prezentarea statiunii, prezentarea oportunitatilor pentru team-building sau organizare de evenimente private.
Am folosit aici, panouri foto de mari dimensiuni, galeriile derulandu-se asemeni unei role de film.

Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

Platforma de administrare

Site-ul contine si o platforma avansata de administrare, ce poate fi folosita cu usurinta de angajatii pensiunii. Aceasta preia automat rezervarile realizate pe site si le grupeaza in rapoarte rapide - pe locatie si calendaristice. De asemenea, platforma permite plata integrala cu cardul a sejururilor, modificarea si adaugarea manuala a rezervarilor si verificarea disponibilitatii in timp real.
Mai mult, aceasta emite facturi proforma si facturi fiscale automat, eliberand angajatii de necesitatea de a le emite manual.
Printre rapoartele generate automat de platforma se numara: gradul de ocupare pe fiecare locatie in parte, raportari financiare si raportul nationalitatilor turistilor.
In plus, platforma include si o sectiune unde tarifele se actualizeaza cu usurinta, pentru a putea calcula costul final al sejurului si pentru a putea emite documente in timp real.

Cere oferta
Design
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×