Home CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL DUMS CONTACT

Programul HoReCa SKI continua si in anul 2019! Avand ca tinta afacerile din domeniul HoReCa din statiunile de ski din Romania, programul de adreseaza acelor afaceri care isi doresc un impact pozitiv real asupra profiturilor, gradului de ocupare si satisfactiei clientilor in sezonul 2018-2019. Programul presupune reduceri substantiale la serviciile DUMS de Promovare, Content Marketing, Web Design, Instrumente de business, Soft-uri de rezervari integrate in site, s.a.m.d.
Ne recomanda experienta in domeniul HoReCa, dar si accesul la un studiu de piata realizat pe obiceiurile de turism din Romania, care ne spune ce cauta turistii, unde cauta, care sunt cele mai dorite caracteristici si - in concluzie - cum pot reprezentatii HoReCa sa raspunda acestor nevoi si sa profite la maxim de sezonul actual.
Proiectele noastre anterioare:

I've been FDI-ed!

Branding, Fotografie la locatie, content marketing si site cu platforma de rezervari integrata

BPO Complet

Fotografie la locatie si site de prezentare

Buget

WIP Fotografie la locatie si site cu platforma complexa de rezervari integrata - prezentarea va fi disponibila in curand!

I've been FDI-ed!

Campanie de sondare satisfactie clienti si fidelizare

BPO Complet

Proiectul nostru long term de expozitii turistice

Buget

Afla mai mult despre ce ne recomanda in domeniul HoReCa

Design

MARKETING ONLINE - Google, Facebook, WEB Design cu SEO inclus

Doriti sa cresteti numarul rezervarilor venite din site si sa platiti mai putine comisioane agentiilor? La nivel global, peste 80% dintre utilizatori sustin ca ar rezerva direct pe site-ul companiei daca aceasta optiune ar fi posibila.

Va putem ajuta cu promovarea si gestionarea paginii de facebook, campanii GoogleAds, realizare site personalizat (100% unic - nu folosim niciodata template-uri) mobile friendly si optimizare SEO (demonstrata de toti clientii nostri care sunt in prima pagina de rezultate google), Realizare, transmitere si monitorizare newsletter, dar si cu gestionarea reputatiei online.


Design

Publicitatea online prezinta cea mai usoara si ieftina modalitate de a ajunge la clientii vostri. Turismul este una dintre primele 10 industrii ca rezultate pe facebook si are printre cele mai mici costuri (locul 2 in topul celor mai ieftine industrii) pe aceasta retea de socializare. Atunci cand este realizata corect, ea poate fi un instrument important in cresterea vanzarilor si crearea de preferinta, dar si pentru informarea publicului cu privire la oferte, imbunatatiri aduse locatiei, programe speciale si multe altele. In plus, putem implementa modalitati de verificare online a disponibilitatii camerelor, de rezervari online (valabile cateva ore sau cateva zile, in functie de preferinta), inclusiv plata online cu cardul sau via paypal, pentru a usura procesul de rezervare si a stimula astfel vanzarile. O astfel de platforma poate fi vazuta aici: Platforma administrare hoteliera Piatra Graitoare

BRANDING

Cum altfel vor putea turistii sa retina numele locatiei, sa o recomande cunostintelor sau sa vorbeasca despre ea?

Un brand puternic este un argument convingator pentru ridicarea preturilor, afectand si calitatea perceputa de clienti. Orice afacere de succes are un nume.

Grafica publicitara
Wrcrally

STRATEGIE SI CONSULTANTA DE MARKETING

Te putem ajuta sa identifici modalitati prin care sa iti cresti vizibilitatea fata de publicul tinta, cum sa faci turistii sa se intoarca de fiecare data la tine, cum sa obtii recomandari, care sunt greselile care trebuie evitate, ce posibilitati de marire a preturilor exista, dar si cum sa interpretezi rezultatele sondajului de piata asupra comportamentului turistic in favoarea ta! Impreuna putem identifica si ce directii de imbunatatire exista si cat sunt de fezabile.

Cele mai bune rezultate vin din strategia adaptata cerintelor pietei, cerinte cu care noi suntem intotdeauna la curent in domeniul HoReCa. Anumite locatii isi pot mari profitul fara efort, doar din implementarea unei strategii sezoniere, pe cand pentru altele, mici investitii pot aduce cresteri fabuloase in timp foarte scurt. Secretul sta in descoperirea strategiei necesare!

Afla mai mult Cere oferta

FOTO/VIDEO

Studiile arata ca in cazul rezervarii de locatii online fotografiile locatiilor sunt printe primele criterii de decizie, alaturi de localizarea geografica, experienta anterioara cu serviciile, dotarile si pretul. Va putem oferi servicii profesionale de fotografii la locatie, filmari de prezentare - inclusiv cu drona, campanii de promovare youtube sau TV.

Avem de asemenea experienta si in Food Photography, de la aranjarea elementelor pana la procesare si integrare a fotografiilor, reusind astfel sa facem orice preparat sa arate savuros.

Grafica publicitara
I've been FDI-ed!
BPO Complet
Vezi oferta

Daca sunteti interesati de o colaborare, haideti sa ne intalnim! Singura modalitate prin care putem identifica ce servicii va sunt intr-adevar folositoare si in ce forma, este sa evaluam impreuna posibilitatile de colaborare.

Scrie-ne

vrei sa afli mai multe despre serviciile DUMS?


Ti-am pregatit o scurta prezentare a modului nostru de lucru*

Nota: Modul de lucru FDI este protejat de legislatia in vigoare. Denumirea FDI este Marca Inregistrata.

Vezi prezentarea extinsa a serviciilor DUMS, pe categorii:

Promovare RESPONSABILA

Site-uri unice de prezentare & SEO

Branding

HoReCa by DUMS

Design

Fotografie

Solicita o intalnire si hai sa vedem daca putem construi impreuna

ITI OFERIM FLEXIBILITATE MAXIMA SI PUTEM ACOMODA CHIAR SI BUGETE MICI SAU PLATI IN RATE. DAR NE SELECTAM CLIENTII IN FUNCTIE DE CRITERII FARA DE CARE NU PUTEM LIVRA REZULTATE MAXIME. ASA CA HAI SA NE INTALNIM - FIZIC SAU PE SKYPE SI SA VEDEM DACA SUNTEM COMPATIBILI.

Telefon0730-735-668 Emailcontact@full-design.ro
Logo Facebook
Behance Pinterest

SITEMAP

HOME PORTOFOLIU CINE SUNTEM SERVICII BRANDUL HoReCa CONTACT
linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016

×
×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×
platforma recrutare

Magazin online

Platforma de administrare este dezvoltata strict pentru nevoile HVI, continand astfel doar codul necesar functiilor dorite, nu si alte fragmente care incarca pagina inutil. Platforma permite modificari si ajustari rapide, dar si adaugare de produse, oferte sau preturi oferind un grad mare de independenta clientului.

vezi platforma personalizata
platforma recrutare

Platforma Rezervari

In cadrul platformei angajatii pensiunii pot verifica rezervarile pentru luna in curs dar si evolutia rezervarii camerelor. Tot aici, acestia pot verifica datele rezervarilor curente, pot actualiza si introduce noi rezervari, pot actualiza tarifele, avand la dispozitie si functii cu acces rapid.

vezi platforma personalizata
platforma recrutare
platforma recrutare

Platforma recrutare

Platforma HR permite adaugarea de pozitii, modificarea lor, publicarea sau ascunderea lor si stergerea pozitiilor care nu mai sunt de actualitate. Toate aceste actiuni pot fi realizate de orice angajat al departamentului si se actualizeaza automat in front-end, fara sa fie necesare cunostinte de programare.

vezi platforma personalizata
platforma recrutare

Platforma actualizare evenimente

Platforma de administrare permite adaugarea de evenimente care se vor lista apoi in pagina aferenta. De asemenea, platforma creeaza o pagina individuala pentru fiecare eveniment listat. Evenimentele se pot adauga oricand, platforma sortandu-le in functie de data.

vezi platforma personalizata
platforma recrutare