Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Hvi a inceput in primavara anului 2017, pentru optimizarea magazinului online de ventilatii. In aceasta toamna am inceput lucrul la un alt magazin online, pentru produse HoReCa, si la unirea celor doua magazine prin intermediul unui LP unic.

Primul magazin online realizat pentru HVI a fost dezvoltat la cererea beneficiarului pe platforma Magento, urmand ca magazinul HoReCa sa fie acum in dezvoltare pe platforma 100% personalizata.

Wrcrally

VENTILATII INDUSTRIALE

Asa cum am precizat in paragraful initial, dezvoltarea magazinului a fost realizata pe platforma Magento. Cu toate acestea, site-ul contine paginii proprii, dezvoltate personalizat. Pentru anumite cuvinte cheie, site-ul realizat de noi este primul rezultat organic pe google.ro. Deoarece publicul tinta este B2B, prima pagina a site-ului are rolul de a oferi informatii privitoare la companie si la categoriile generale de produse. De asemenea, in cadrul site-ului am dezvoltat formularul "devino distribuitor" si o pagina separata de cariere cu rolul de a obtine aplicatii direct pe site.

Cere oferta

HORECA

Front-end-ul site-ului pune accentul pe usurinta utilizarii, fiind si el testat in cadrul unui focus-group cu utilizatori umani si obtinand unul dintre cele mai bune scoruri de utilizare. Structura pastreaza stilul stabilit pe site-ul ventilatii industriale, pentru a asigura o usoara recunoastere, dar si o omogenitate a brandului.

Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

Platforma de administrare

Platforma de administrare este dezvoltata strict pentru nevoile HVI, continand astfel doar codul necesar functiilor dorite, nu si alte fragmente care incarca pagina inutil. Mai mult, aceasta este user-friendly, pentru a permite modificari si ajustari rapide din partea clientului si pentru a oferi un grad mai mare de independenta utilizatorului. Spre deosebire de platformele standardizate, platformele realizate de noi sunt 100% optimizate si operationale de pe mobil, pentru a permite clientilor mobilitate maxima.

In plus, selectarea brandului produselor permite afisarea in magazin a garantiilor diferentiate, in functie de ofertele furnizorilor.

Cere oferta
Design
Smarcle Wrc Smarcle
Wrcrally

LP HVI.ro

Rolul acestei pagini este de a directiona traficul fie catre magazinul de ventilatii industriale, fie catre cel de echipamente HoReCa si de a informa astfel utilizatorii asupra celor doua obiecte de activitate.

Cere oferta

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×