Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaboram cu Isabela din toamna anului 2017, cand am inceput lucrul la proiect, elaborand in prima faza logo-ul si pachetul de brand.

Pagina web a acestui proiect este in curs de dezvoltare in acest moment, insa va puteti inscrie in mailing list pentru a fi anuntati cand va fi gata.

Wrcrally

BRANDING

Feminina? Poate. Ce vad unii dintre noi in acest proiect este, insa, mai degraba dinamism. De aceea, elaborarea versiunilor de logo nu a fost o sarcina usoara.

Triunghiul completeaza forma muntilor, in timp ce panglica vine sa aduca un plus de feminitate logo-ului. Pentru pachetul de brand am folosit toate cele trei culori prezente pe costumul de snowboard al Isabelei, culori pe care le-am aplicat si pe spatele celor 3 tipuri de carti de vizita realizate.

Smarcle Wrc Smarcle

Web Design

& Development

Desi inca nu am finalizat dezvoltarea site-ului, disponibil este un LP temporar unde va puteti inscrie la mailinglist pentru a fi anuntati de lansarea oficiala!

Cere oferta
Grafica publicitara

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×