Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Pensiunea Izvorul Bucovinei a inceput in cadrul proiectului HoReCa SKI 2018. Pentru inceput, am vizitat locatia si am pus la cale o sesiune foto care sa ne ofere un punct de plecare in construirea site-ului, dar si pentru o diversa comunicare in Social Media.

Web Design

& Development

Conceptul vizual se bazeaza pe materiale naturale, decoratiuni inspirate din portul national bucovinean, dar si sugestii picturale care ii transporta pe vizitatorii site-ului in atmosfera de poveste.

Aspectul general este unul aerisit, care lasa ochii privitorilor sa se odihneasca, folosind in acelasi timp panouri foto de mari dimensiuni, atat pentru optiunile de cazare si multiplele facilitati, cat si pentru preparatele din meniu.

Cere oferta
Grafica publicitara
Smarcle Wrc Smarcle
Design Design

Social Media

Pagina Facebook este un instrument extrem de util pentru afacerile din domeniul HoReCa. Aici tinem legatura cu fostii turisti, adunam feedback de la acestia si ii tinem la curent cu toate noutatile. Astfel, stim ca promotiile si pachetele speciale vor fi vazute intotdeauna, dar si ca, in cazul deschiderii de noi pozitii, urmaritorii paginii vor putea da sfara in tara!

Afla mai mult
Design

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×