Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Lumiri Agro a inceput in ianuarie 2018, cu obiectivul definirii unei imagini pentru compania deja activa. Astfel, am plecat de la o serie de directii generale, indicate de client, si am inceput sa construim pe baza acestora.

Wrcrally

BRANDING

Logo-ul Lumiri este construit pe elementul de baza lettermark. Acesta este incadrat de un patrat cu laturi rotunjite si este decorat cu elemente grafice inspirate din amprenta anvelopelor de tractor. In continuare, ne-am dorit o imagine unica, personala pentru companie. Astfel, pentru diferentiere am optat pentru o paleta cromatica naturala, inspirata din cadre de lucru cu tenta agriculturala. Echilibrul dintre natural si industrial, sugestiv pentru obiectul de activitate este conservat prin alternanta dintre lettermark si paleta cromatica, fiind dus mai departe de pachetul de imagine.

Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×