Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Mill Training & Coaching este un atelier de training-uri de dezvoltare personala, elaborat de doi consultanti.

Sub deviza "Million begins with Mill", centrul are misiunea motivarii fortei de munca, cultivarii de relatii sanatoase intre angajati si angajatori dar si educarea populatiei spre dezvoltare profesionala continua si consistenta.

Wrcrally

NAMING & BRANDING

Million? Millenial? Mill. - O companie axata pe dezvoltare continua, care promoveaza acest model comportamental printre angajati, manageri si clienti, merita un nume pe masura. Mill (eng. moara) sugereaza rotatia continua si productiva a mecanismelor implicate, pozitionand compania ca generator de energie.
Iata cum conceptul de "dezvoltare continua" este integrat in logo, in forma morii de vant cu penite in loc de elice, sugerand si obiectul de activitate al companiei. Am ales violet pentru Mill, deoarece violetul este asociat cu intelectul superior. Paleta cromatica se desparte insa, in aplicatiile B2C fiind complimentata de tonuri de galben si fistic, in timp ce aria B2B contine tonuri mai domoale de bleumarin si bej.

Smarcle Wrc Smarcle

Web Design

& Development

Desi site-ul complet de prezentare nu este inca finalizat, in vederea inceperii activitatii am realizat un LP pentru descarcarea e-book-ului si pagina de prezentare a primului training marca Mill.

Cere oferta Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

DESIGN &
Social Media

Pagina Social Media este actualizata constant cu nou continut, conform cu imaginea generala Mill. Avem si aici un serial - sfaturi de invatare rapida, cu frecventa de 1 cartolina/luna. Pentru participarea la targuri de profil si promovarea la evenimente, am realizat flyere, bannere roll-up si brosuri.

Afla mai mult
Design
Smarcle Wrc Smarcle

Cercetare de piata

Cercetarea de piata Mill a avut dublu obiectiv: B2B si B2C. Participantii, din randul companiilor nationale si multinationale au raspuns la o serie scurta de intrebari inchise, furnizandu-ne informatii despre riscurile percepute de ei in procesul de recrutare, cele mai cautate aptitudini printre candidati si altele.

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×