Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Ca in orice proiect de web, prima etapa a fost reprezentata de stabilirea structurii si orientarea continutului catre rezultatele dorite. Apoi am identificat si izolat elementele grafice si paleta cromatica specifica.

Web Design

& Development

Conceptul vizual foloseste cateva elemente specifice. Echilibrul dintre spatiul alb si panourile foto mari, de impact, este realizat prin alternanta liniilor curbe - care sugereaza curgerea apei, cu linii drepte, tehnice. Paleta cromatica este si ea inspirata de obiectul de activitate, numarand cateva tonuri de albastru, care sugereaza apa limpede, gri - sugerand fibra de sticla si metalul si maro, sugerand culoarea lemnului.

Cere oferta
Grafica publicitara
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×