Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Pensiunea Piatra Graitoare a inceput prin intermediul campaniei HORECA SKI 2017. La inceput a fost o sesiune foto la locatie, a urmat dezvoltarea identitatii, designul si developmentul site-ului si promovarea.

Am ajuns la Vartop pentru a doua oara in ianuarie 2018. De aceasta data, gazda noastra ne-a plimbat prin imprejurimi si, impresionati de frumusetea regiunii, am lansat cea de a 4-a expozitie din cadrul proiectului nostru pe termen lung VISIT ROMANIA: Valea Ariesului

Wrcrally

BRANDING

Fost crupier pe vase de croaziera, dar puternic legat de Apuseni, gazda noastra de la Pensiunea Piatra Graitoare ne-a intampinat cu bratele deschise si cu multe povestiri savuroase. La un moment dat, in discutie a aparut Roza Vanturilor, un element al carui simbolism l-am inregistrat imediat. Am considerat roza vanturilor ca un simbol potrivit pensiunii si povestii ei, si am decis sa o alturam unei combinatii de fonturi manuale cu fonturi sans serif, pentru a sugera imbinarea dintre traditional si modern.

In ceea ce priveste paleta cromatica, aceasta este derivata din patru palete distincte, specifice fiecarui anotimp. Deoarece regiunea ofera oportunitati de vizitare pentru orice sezon, am decis sa aplicam aceasta versatilitate si identitatii pensiunii Piatra Graitoare.

Web Design

& Development

Site-ul pensiunii respecta variatia cromatica sezoniera gandita initial, astfel, elementele decorative si culorile folosite vor varia de la un sezon la altul, dand site-ului un aspect nou, reinnoit odata cu fiecare prag calendaristic. Site-ul contine, de asemenea, si o sectiune de prezentare a obiectivelor din zona, sectiunea "despre noi" care include cateva detalii din planul de dezvoltare pe termen lung, iar galeria este compusa din imagini de mari dimensiuni care trec din interiorul camerelor spre exteriorul pensiunii. Sectiunea "atractii turistice" include butoane interactive de navigare catre atractii, ce deschid hartile mobile google, sau alte aplicatii de navigare preferate de utilizatori.

Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

Platforma de administrare

Site-ul contine si o platforma avansata de administrare, ce poate fi folosita cu usurinta de angajatii pensiunii. In cadrul platformei acestia pot verifica rezervarile pentru luna in curs dar si evolutia rezervarii camerelor. Tot aici, acestia pot verifica datele rezervarilor curente, pot actualiza si introduce noi rezervari, avand la dispozitie si functii cu acces rapid. Aceste rezervari se actualizeaza in timp real in pagina din Front End, unde vizitatorii site-ului verifica disponibilitatea camerelor. In plus platforma permite modificarea preturilor pentru cele doua regimuri.

Cere oferta
Design
Smarcle Wrc Smarcle
Design Design

Social Media

Folosim Social Media pentru a tine legatura cu fostii clienti, dar si pentru a prezenta pensiunea potentialilor turisti. Astfel, pe langa postarile de prezentare a pensiunii, pagina este frecvent actualizata cu prezentarea obiectivelor turistice, update-uri de la managementul pensiunii si imagini de la evenimente. Ca rezultat, am remarcat o crestere instantanee a ratei de interactiune a publicului cu continutul, trend care se mentine constant.

Afla mai mult
Design

Marketing Online

Pentru partea de marketing online am elaborat campanii diferentiate GoogleAds, pe care le-am monitorizat si optimizat. De asemenea, am creat LP-uri pentru fiecare campanie.

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire!

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×