Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

La inceputul anului 2018 am colaborat cu Restaurantul Carol pentru realizarea unei campanii de fidelizare a clientilor - cu costuri reduse si multiple beneficii pentru restaurant.

Demers fidelizare

Pentru atingerea obiectivelor: intarirea pozitiei de top a restaurantului, colectarea de feedback de la clienti si fidelizarea acestora, am realizat un chestionar care a fost aplicat in restaurant pentru o perioada de o luna. Acest chestionar a fost compus din trei intrebari care sa ofere restaurantului raspunsuri cu privire la cele mai importante aspecte ale serviciului, si sa sugereze directiile optime pentru investitii viitoare.

Livrarea chestionarului s-a realizat natural, avand astfel o rata mare de completare. Fidelizarea clientelei a intervenit in pasul doi, oferind clientilor care au completat chestionarul beneficii la urmatoarea vizita in restaurant.

Grafica publicitara

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×