Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Bicberg Trading a inceput in toamna anului 2016, cu un proiect de Branding, Webdesign si PR, urmand ca pe parcursul colaborarii sa adaugam de asemnea servicii de design, marketing si vanzari.

Inca de la inceput am vazut acest proiect ca pe o provocare, deoarece promovarea produselor pe o piata externa, de 3 ori mai mare decat cea locala, a presupus mobilizarea unor resurse speciale, dar si cercetarea pietei la distanta.

Wrcrally

BRANDING

Conceptul din spatele logo-ului Bicberg este un amestec intre inovatie medicala si relaxare prietenoasa, adecvata produsului distribuit dar si targetului consumator de medicina alternativa. Elementul central este un munte sugerat din elemente geometrice, incadrat intr-un hexagon care sugereaza bulgarele de sare.

Data fiind natura mixta a politicilor de marketing, materialele Brandbook-ului contin doua instante ale texturii decorative: versiunea pe fundal albastru are un aer prietenos, in timp ce elementul repetat pe fundal alb duce cu gandul la tehnica medicala.

Smarcle Wrc Smarcle

Web Design

& Development

Site-ul Bicberg, cu platforma de ecommerce este realizat integral de catre noi, in elaborarea lui ne fiind utilizata nici o platforma standardizata de e-commerce. Ca rezultat al dezvoltarii modulului de magazin propriu, pagina salintherapy.es este primul rezultat google.es pentru cuvintele cheie relevante. Inca din etapa de design am prevazut ca experienta navigarii sa fie una simpla si intuitiva, urmand ca ulterior etapei de development site-ul sa fie testat in cadrul unui focus-group cu utilizatori umani pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si timpul de parcurgere. Structura paginilor este una ergonomica, necesara pentru acest proiect, deoarece cantitatea de informatie este foarte mare. Astfel, informatii suplimentare, FAQ, testimoniale si alte date sunt la un click distanta pentru cei interesati, fara sa ocupe o lungime intreaga de pagina.

Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

DESIGN &
Social Media

In vederea dezvoltarii Social Media am elaborat si implementat planuri lunare de postare si promovare, alaturi de cartolinele personalizate pentru comunicari. Audienta paginii facebook este o audienta medie pentru piata online din Spania, aceasta fiind in acelasi timp un obiectiv secundar al campaniilor. Pe langa site-ul existent, pe parcursul anului au fost realizate si 2 landing page-uri pentru campaniile online. Pentru realizarea campaniilor push am elaborat o brosura in format electronic care a insotit campaniile de emailing transmise de-a lungul acestui an. De asemenea, contribuim cu crearea de continut pentru blog.

Afla mai mult Cere oferta
Design

VANZARI

Pentru realizarea demersului de vanzari pe piata spaniola, am inceput cu cercetarea pietei la distanta si elaborarea strategiei. Caracteristicile pietei prezinta niste diferente esentiale fata de piata romaneasca, dar si fata de alte tari europene.

DEMERS

Dupa stabilirea strategiei am inceput implementarea ei, cu ajutorul instrumentelor clasice dar si al celor moderne. Astfel, am trecut de la campanii online google si facebook la campanii de emailing, call-center in limba spaniola, advertoriale, toate elaborate, planificate, implementate si supervizate la distanta.

La finalul acestui an am inceput colaborarea cu un magazin de electronice reprezentativ pe piata spaniola.

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×