Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Smarcle a inceput in 2015, prima faza a proiectului fiind realizarea logo-ului si a pachetului de identitate.

Cateva luni mai tarziu am elaborat o brosura de prezentare.

Wrcrally

BRANDING

Let's build a smart circle.
Plecand de la obiectul de activitate - solutii integrate de e-commerce si unindu-l cu ideea de Smart, logo-ul Smarcle a pornit ca simbolul unui cos de cumparaturi, ajungand la forma actuala. Elementele imaginii corporate imbogatesc brandul cu trasee diagonale, relunad icon-ul ca un element decorativ.

Smarcle Wrc Smarcle
Design Design

DESIGN
Brosura

Design-ul brosurii respecta targetul corporate si imaginea dinamica a brandului, aducand in plus o alternata de tonuri plate, contrastante. Ilustratia cosului de cumparaturi este realizata manual.

Cere oferta
Design

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×