Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Ca in orice proiect de branding personal, principala inspiratie in acest proiect a venit de la persoana in sine. Sofia, este o fire vulcanica, insa scrierile ei tradeaza o pasiune pentru sumbru pana la un nivel poescian.

Wrcrally

BRANDING

Woman. Writer. Painter. Sofia este mai mult decat atat. De aceea, accentul din logo nu este pe numele de familie, ci pe prenumele ei. Fontul ales este unul masculin, contrastand cu continutul textului, dar sugerand atitudinea ocazionala a Sofiei. Includerea semnaturii in logo are rolul de a sugera principalul obiect de activitate al Sofiei, continand trasee subtiri, specifice semnarii cu pixul.

Web Design

& Development

Site-ul de prezentare al Sofiei alterneaza panouri intunecate cu fotografii in tonuri deschise, usor desaturate si tonuri predominante de turquoise. Zona Work in Progress are fundal alb si o animatie picturala sugerand procesul creativ.

Cere oferta
Grafica publicitara
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×