Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Steflo Relocation a inceput in vara lui 2019, cu etapa de branding. Plecand de la design-ul unei sigle care sa ilustreze UVP-ul companiei, pana la realizarea unui site ergonomic, colaborarea cu echipa Steflo Relocation ne face o deosebita placere.

Wrcrally

BRANDING

Plecand de la multiplele optiuni de transport disponibile, sigla ilustreaza intr-o maniera echilibrata paleta larga de optiuni. Font-ul serif sugereaza seriozitatea, lucru deosebit de important in procesul decizional al clientilor finali.

Paleta cromatica este vesela, plecand de la tonuri de oranj si gri mediu sau inchis. Este imbogatita de tonuri de albastru si galben - folosite exclusiv in fotografiile selectate.

Web Design

& Development

Site-ul companiei are in centru ideea de ergonomie - astfel, corpurile de text sunt de scurte dimensiuni, ilustrand precis avantajele companiei si sunt insotite de imagini sugestive, pentru un mai bun echilibru compozitional. Ideea de seriozitate este intarita de unghiurile drepte, temperate de butoanele cu margini rotunjite.

Cere oferta
Grafica publicitara
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire!

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×