Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Ca in orice proiect de web, prima etapa a fost reprezentata de stabilirea structurii si orientarea continutului catre rezultatele dorite.

Web Design

& Development

Site-ul de prezentare al Stemilia Business este concentrat pe cele 3 obiecte de activitate ale companiei si evidentiaza rubrica "Afaceri de Vanzare" intr-o maniera discreta, dar atractiva. Paleta cromatica este bazata pe combinatia consacrata pentru generarea de incredere si contine accente fine de oranj, in cadrul elementelor statice, dar si in fotografiile alese.

Cere oferta
Grafica publicitara
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×