Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Thesaria a inceput la jumatatea anului 2019, si a debutat cu o etapa de consultanta pentru gasirea numelui potrivit.

Apoi a urmat etapa de branding si construirea magazinului online custom.

Wrcrally

BRANDING & NAMING

Pentru denumirea companiei am formulat cateva propuneri ce au fost apoi validate intr-un Focus Grup cu membri ai publicului tinta.

Odata stabilita denumirea, am formulat propuneri pentru design-ul siglei si am inclus si o propunere bazata pe scrisul de mana al artizanului principal. Aceea urma sa devina sigla THESARIA.

Smarcle Wrc Smarcle

Web Design

& Development

Magazinul online este aerisit, punand produsele in evidenta. L-am creat pentru a fi usor de folosit, de pe orice dispozitiv, iar procesul de comanda sa cat mai intuitiv si mai rapid cu putinta.

Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

Platforma de administrare

Platforma de administrare este dezvoltata conform dorintelor Thesaria, incluzand panouri de administrare pentru produse, clienti si comenzi. Adaugarea produselor, a categoriilor si a subcategoriilor se realizeaza rapid, iar administratorii pot adauga si optiuni de upselling si cross selling. Actualizarea statusului comenzii trimite automat confirmarea clientului pe email, iar administratorii pot adauga in comanda si alte produse, daca discutia telefonica cu clientii releva ca acestia si-ar dori si alte produse. In plus, administratorii pot modifica datele contului clientilor (util in cazul in care acestia isi schimba adresa, numele sau numarul de telefon).

Cere oferta
Design
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×