Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Un alt proiect obtinut in urma colaborarii cu Ygghdrassil Productions in 2011 a fost realizarea albumului Vedai de la Tumulus.

La o prima vedere poate parea un proiect oarecare, insa remarcati ca am scris "realizarea albumului".

Wrcrally

DESIGN

Plecand pe o nota rustica, am realizat design-ul digipack-ului Tumulus intr-o secventa de 2 sesiuni de lucru. A urmat insa, realizarea print-ului si montarea digipack-urilor. Practic, fisele printate au fost apoi lipite pe un carton gros biguit, dupa care am lipit tavita pentru CD. Tirajul a fost unul mic, de unde si comanda pentru realizarea digipack-urilor handmade.

Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×