Preferinte cookie

CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

ViewVo prezinta un concept nou de business din aria coaching-ului. Practic, ViewVo sunt o agentie ce faciliteaza accesul tinerilor la sesiuni de shadowing prin reteaua proprie de parteneri.

Proiectul a vizat crearea logo-ului si a elementelor de brandbook.

Wrcrally

BRANDING

Simbolul "Fast Forward" sugereaza traseul ascendent in cariera, dar si faptul ca sesiunile de shadowing salveaza timp si pot preveni investitiile intr-o cariera inadecvata personalitatii beneficiarului. Simbolul este incadrat in cerc pentru a sugera circuitul inchis reprezentat de reteaua de parteneri ViewVo. Paleta de culori este formata din tonuri reci, pastelate, menite sa sugereze seriozitatea prietenoasa.

Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Logo

SITEMAP

HOME CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2018

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×