CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu trupa Carpatica a avut loc in urma cu cativa ani, trupa fiind inactiva inca din 2012. Pentru ei am realizat design-ul albumului de debut, al materialelor promotionale si un site de prezentare.

Implicarea noastra in acest proiect se datoreaza parteneriatului avut cu casa de discuri Ygghdrassil Productions, facilitand pentru ei accesul la studioul de inregistrari. Mai mult, pe parcursul colaborarii i-am insotit in cele doua turnee nationale si la concertele separate, asigurandu-ne ca toate materialele promotionale sunt livrate la momentul potrivit, la locul potrivit si pozitionate cum trebuie la stand.

Wrcrally

Design Album

Designul albumului de debut a fost realizat in 2 etape, in prima faza am elaborat designul mostrelor transmise catre casele de discuri, urmand ca apoi sa elaboram bookloetul complet.

Web Design

& Mk Online

Site-ul Carpatica prespunea o structura aparent simpla, cu functie de magazin online pentru merchandise-ul trupei. Intre timp am gestionat si pagina de facebook a trupei, aceasta avand o rata mare de crestere si de interactiune.

Cere oferta
Grafica publicitara
Design Design

DESIGN
Merchandise

Pe parcursul colaborarii am realizat 2 design-uri pentru tricouri si unul pentru hanorace, si am supervizat producere acestora in cele mai bune conditii.

Design

VANZARI

Nu in ultimul rand, am elaborat impreuna cu membri trupei strategia de abordare a caselor de discuri externe si a distribuitorilor locali de merchandise pentru stimularea vanzarilor.

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016