Home CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL DUMS CONTACT Esti Start-Up?
Brandul Dums
De ce Dums

DE CE DUMS?

DUMS E O COMBINATIE FONETICA DE CONSOANE INCHISE SI O VOCALA JOASA CU O REZONANTA LEMNOASA

Dums aduce a Drums - tobe, a Dune - desert, a Dungi, a Drum, a Dom si toate aceastea fara insemne ceva in limba romana. Vrem insa, sa facem DUMS sa insemne seriozitate, protectie, profesionalism, expertiza si partenteriat.

Dums Values

×
Stanga Dreapta
Dums Design
Dums

DE CE PATRAT?

PATRATUL SEMNIFICA SOLIDITATE, COMPLETITUDINE SI RIGUROZITATE INTR-UN CIRCUIT INCHIS, ECHILIBRAT.

INTERIORUL ESTE GOL PENTRU A LASA LOC IMAGINATIEI

Sigla DUMS nu este insa un patrat, ci un dreptunghi cu 0.22% mai lat decat inalt. Motivul pentru care este asa este nevoia de a compensa proprotiile in interiorul logo-ului.

Dums

DE CE FLAMINGO?

FLAMINGO ESTE UN ANIMAL EXUBERANT, FARA A FI VULGAR, ESTE FUNCTIONAL SI IESE DIN TIPARE.

Kandinsky spune despre rosu ca: „Genereaza o nota puternica de forta, constienta de propriul scop" si ca "Arata ca un om plin de incredere in sine si iradiaza sanatate” Itten spune ca rosul: "Permite multe modulatii, de la cald la rece, de la inchis la deschis fara sa si piarda caracteristicile sau identitatea" De aceea am ales rosul pentru Design.

Dums

DE CE ELEFANT?

ELEFANTUL ESTE STABIL, PRIETENOS, DAR FEROCE SI ARE O MEMORIE DEOSEBITA.

Kandinsky scrie ca albastrul este: „Centifug in raport cu privitorul si cetriped in raport cu propriul sau centru. Devine mai intens in tonurile inchise, capatand ecouri interioare caracteristice: cu cat este mai adanc, cu atat se adreseaza omului ca o chemare spre infinit, puritate si transcendenta" Fiind deci, cea mai buna alegere pentru Marketing.

Dums

DE CE COLIBRI?

COLIBRI SEMNIFICA LIBERTATEA, CREATIVITATEA DAR SI SENSIBILITATEA.

Kandinsky spune ca galbenul: "Agita, agreseaza si irita sufletul uman" Itten spune despre galben ca "este cea mai luminoasa culoare" si ca "alaturi de rosu produce un acord clar si puternic, ca un concert de trompete". El mai noteaza si ca "pe un fundal alb, galbenul are o luminozitate foarte agresiva si puternica - efectul este abstract si fara compromis" De aceea am considerat galbenul cea mai buna alegere pentru arta.

Dums Design

Outstanding inseamna functional, directionat si uimitor. Modelul de design care iese in evidenta si se face recunoscut inca de la primul contact. Inseamna sa stii ca ai folosit anumite culori, imagini, forme, compozitii, pozitionari pentru a ti atinge obiectivele si, mai mult decat atat, inseamna diferenta dintre o campanie reusita si o campanie cu rezultate mediocre. Pentru ca e creat sa vorbeasca exact publicului tau tinta si sa ii comunice exact ceea ce vrei sa afle. Inseamna design inteligent.

Afla

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME PORTOFOLIU CINE SUNTEM SERVICII BRANDUL CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016

×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×