CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Clubul Artist a inceput in primavara anului 2016.

Pentru ei am realizat un site de prezentare cu platforma de administrare evenimente personalizata.

Wrcrally

Web Design

Tematica design-ului este una jucausa, Clubul Artist ocupandu-se in primul rand de cursuri pentru copii. Pentru aceasta, am selectat o paleta de culori derivata din logo pe care am aplicat-o pe tot parcursul site-ului. Navigatia reia nota jucausa, link-urile meniului fiind afisate in forma unor buline colorate. Mai departe, insa, am vrut sa dam o nota de profesionalism si sa accentuam serviciul personal oferit de echipa Clubul Artist, de aceea am selectat 2 fonturi - un font manual, sofisticat si un font tipografic simplu si lizibil pentru corpul de text.

Cere oferta
Design Design

Platforma de administrare

Platforma de administrare permite adaugarea de evenimente care se vor lista apoi in pagina aferenta. De asemenea, platforma creeaza o pagina individuala pentru fiecare eveniment listat. Evenimentele se pot adauga oricand, platforma sortandu-le in functie de data. Spre deosebire de platformele standardizate, platformele realizate de noi sunt 100% optimizate si operationale de pe mobil, pentru a permite clientilor mobilitate maxima.

Cere oferta
Design
Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016