CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaboram cu Isabela din toamna anului 2017, cand am inceput lucrul la proiect, elaborand in prima faza logo-ul si pachetul de brand.

Pagina web a acestui proiect este in curs de dezvoltare in acest moment, insa va puteti inscrie in mailing list pentru a fi anuntati cand va fi gata.

Wrcrally

BRANDING

Feminina? Poate. Ce vad unii dintre noi in acest proiect este, insa, mai degraba dinamism. De aceea, elaborarea versiunilor de logo nu a fost o sarcina usoara.

Triunghiul completeaza forma muntilor, in timp ce panglica vine sa aduca un plus de feminitate logo-ului. Pentru pachetul de brand am folosit toate cele trei culori prezente pe costumul de snowboard al Isabelei, culori pe care le-am aplicat si pe spatele celor 3 tipuri de carti de vizita realizate.

Smarcle Wrc Smarcle

Web Design

& Development

Desi inca nu am finalizat dezvoltarea site-ului, disponibil este un LP temporar unde va puteti inscrie la mailinglist pentru a fi anuntati de lansarea oficiala!

Cere oferta
Grafica publicitara

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016