CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Lumiri Agro a inceput in ianuarie 2018, cu obiectivul definirii unei imagini pentru compania deja activa. Astfel, am plecat de la o serie de directii generale, indicate de client, si am inceput sa construim pe baza acestora.

Wrcrally

BRANDING

Logo-ul Lumiri este construit pe elementul de baza lettermark. Acesta este incadrat de un patrat cu laturi rotunjite si este decorat cu elemente grafice inspirate din amprenta anvelopelor de tractor. In continuare, ne-am dorit o imagine unica, personala pentru companie. Astfel, pentru diferentiere am optat pentru o paleta cromatica naturala, inspirata din cadre de lucru cu tenta agriculturala. Echilibrul dintre natural si industrial, sugestiv pentru obiectul de activitate este conservat prin alternanta dintre lettermark si paleta cromatica, fiind dus mai departe de pachetul de imagine.

Smarcle Wrc Smarcle

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016