MARKETING ONLINE - CONSTRUIT SA FUNCTIONEZE PE TERMEN LUNG.

Livram strategii online bazate pe continut, cu consultanta de marketing inclusa. Spre deosebire de strategiile clasice, bazate pe buget - strategii care vand atata vreme cat exista un buget de promovare, strategiile noastre, bazate pe identificarea unui nucleu de valoare, aduc clienti si in absenta unui buget de promovare lunar. Noi construim pentru termen lung.

Vrei sa fii convins ca obtii rezultate maxime pentru bugetul investit? Experienta ne-a invatat ca un lucru simplu, cum ar fi denumirea paginii de facebook poate face diferenta dintre 0 vanzari si capacitate de productie ocupata total. Colaborand cu noi, vei sti ca toate campaniile tale sunt gandite de un departament de strategie format dintr-un expert in marketing (Conf. dr. univ.), un psiholog si un economist si implementate de fotografi, designeri, copywriteri, developer si PR. Un departament intreg care functioneaza ca la carte.

Cere oferta Download Read Share
Analiza Obiective Concept Implementare MonitorizareDescarca

Cand spunem Marketing Online, majoritatea oamenilor se gandesc la reclame PPC. Pachetele noastre insa includ crearea de continut de calitate, monitorizarea ratei de interactiune a oamenilor cu continutul si adaptarea acestuia la preferintele publicului. Astfel, orice campanie va avea rezultate mai bune, mai durabile. Nu trebuie sa uitam ca online, inseamna pentru oameni. De aceea, pachetele noastre includ gestionarea paginilor si a campaniilor Facebook, designul si gestionarea campaniilor google, crearea de continut pentru blog, realizarea de advertoriale si comunicate de presa si nu in ultimul rand, campanii de email frumos aranjate si 100% optimizate, care aduc rezultate si in contextul bugetelor mici de promovare.

1

In faza de analiza identificam aspectul industriei - care este standardul audientelor, ce continut posteaza competitia si cum interactioneaza publicul cu el. Astfel, vom invata din experienta altora ce apreciaza publicul tinta si ce nu. Formulam apoi un ghid care identifica principalele tipuri de postari recomandate, frecventa necesara pentru postare si cele mai favorabile zile si ore..

2

Pasul urmator este implementarea planului conform obiectivelor si monitorizarea rezultatelor. Aici apar postarile de tip serial, ce incurajeaza oamenii sa urmareasca pagina sau blogul si sa distribuie continutul. Aceasta etapa ne furnizeaza informatii importante pentru designul campaniilor, ajutandu-ne sa obtinem rezultate maxime pentru bugetul dat.

3

Urmeaza campaniile, realizate intotdeauna in compania Landing Page-urilor create special pentru a atinge obiectivele si a livra rezultate maxime. Fie ca vorbim despre colectarea de adrese de email, ecommerce sau remarketing, campaniile noastre au intotdeauna un aspect omogen, adaptat obiectivelor specifice.

2

Pasul urmator este implementarea planului conform obiectivelor si monitorizarea rezultatelor. Aici apar postarile de tip serial, ce incurajeaza oamenii sa urmareasca pagina si sa distribuie continutul. Aceasta etapa ne furnizeaza informatii importante pentru designul campaniilor, ajutandu-ne sa obtinem rezultate maxime pentru bugetul dat.

4

Nu in ultimul rand, monitorizam toate campaniile si livram solutii pertinente in urma auditarilor. In functie de preferintele clientului, etapele de audit se pot realiza o data la 3 luni, 6 luni sau un an si contin informatii integrate din toate canalele: facebook, googleAds, blog sau campanii de EMAIL

CURIOS? APASA SAGEATA PENTRU A VEDEA PORTOFOLIUL

Mai mult

CE ESTE DESIGNUL FUNCTIONAL FDI?Mai mult

Descarca oferta Cere o oferta

4C Company

S.M. + SEM + email

WATCHESPEDIA
TEE RABBIT

Bicberg Trading

Social Media + SEM + Blog + email

CREATIVE STUDIO

Mill T & C

S.M. + SEM + email

Smarcle Ideal

WRCRallyPress

Social Media + Blog

Black Cars

S.M. + email

ROBOTICO Afla mai mult

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME PORTOFOLIU DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016