CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Colaborarea noastra cu Oregon Tie Down Kit a inceput in 2015, cu design-ul logo-ului si a identitatii de brand. Cateva luni mai tarziu am inceput lucrul la design-ul ambalajului si a flyerului cu instructiuni inclus in acesta.

Wrcrally

BRANDING

Logo-ul Oregon este descriptiv, avand totusi un aer corporate datorat fontului folosit. Pachetul de brand este minimalist, accentul cazand in primul rand pe logo si paleta cromatica stabilita de acesta. Obiectivul pachetului de imagine este precis si motivat de preocuparea pentru mediul inconjurator: designul a trebuit sa utilizeze cat mai putine culori pentru a economisi cerneala.

Smarcle Wrc Smarcle

Design de

ambalaj

Pastrand linia imaginii stabilite anterior, dar si in conformitate cu aspectul pietei, am propus clientului un ambalaj bazat pe spatiu alb. Pentru realizarea ambalajului am folosit o fotografie facuta de client.

Grafica publicitara
Design Design

Design
flyer & poster

Urmatorul pas a fost dezvoltarea flyerului pozitionat in interiorul ambalajului, cu instructini pentru realizarea nodurilor, dar si o versiune de poster pentru dezvoltarea afisajului stradal.

Design

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016