CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

La inceputul anului 2018 am colaborat cu Restaurantul Carol pentru realizarea unei campanii de fidelizare a clientilor - cu costuri reduse si multiple beneficii pentru restaurant.

Demers fidelizare

Pentru atingerea obiectivelor: intarirea pozitiei de top a restaurantului, colectarea de feedback de la clienti si fidelizarea acestora, am realizat un chestionar care a fost aplicat in restaurant pentru o perioada de o luna. Acest chestionar a fost compus din trei intrebari care sa ofere restaurantului raspunsuri cu privire la cele mai importante aspecte ale serviciului, si sa sugereze directiile optime pentru investitii viitoare.

Livrarea chestionarului s-a realizat natural, avand astfel o rata mare de completare. Fidelizarea clientelei a intervenit in pasul doi, oferind clientilor care au completat chestionarul beneficii la urmatoarea vizita in restaurant.

Grafica publicitara

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016