DE CE ESTE IMPORTANT SA PUTEM IDENTIFICA STILURILE?

CASELE NOASTRE NU ARATA LA FEL. PENTRU CA NE PLAC LUCRURI DIFERITE. DE ACEEA...

Download Read Share

Treaba noastra e mai usoara atunci cand stim ce iti place de la inceput. Economisim timp si cu siguranta rezultatul va fi pe placul tau, pentru ca vom sti cat spatiu sa lasam in jurul elementelor si cam ce culori ar trebui sa folosim.

POTI ALEGE ARTISTUL CARE SA LUCREZE LA PROIECTUL TAU

Mai mult

CE ESTE DESIGNUL FUNCTIONAL FDI?Mai mult

Minimalist

MINIMALIST

stilul minimalist presupune, dupa cum ce spune si numele elemente reduse la minimul functional - sugerate, compozitii mult mai aerisite si folosirea spatiului negativ ca si componenta a lucrarii. curentul a aparut in anii 1950 si era carcterizat de folosirea formelor simple si masive.

ABSTRACT

arta abstracta foloseste un limbaj vizual din elemente grafice, culori, forme si linii pentru a crea o compozitie independenta de referintele lumii reale. Dupa cum spune si numele, se foloseste de abstractizarea si sugerarea formelor pentru a defini compozitia.

ABSTRACT
MODERNIST

MODERNIST

a aparut in anii 1850 si este caracterizat de respingerea deliberata a traditiei. Pune accentul pe inovatia si experimentarea cu forme, texturi si tehnici pentru a crea compozitii care sa reflecte societatea moderna.

CUBIST

stilul creat de Picasso in perioada de inceput de sec. XX, este considerat ca fiind cea mai puternica miscare a secolului. In arta cubista obiectele sunt analizate, descompuse si reasamblate intr-o forma abstracta in incercarea de a prezenta un punct de vedere complex.

CUBIST
FIGURATIV

FIGURATIV

stilul figurativ se refera la compozitiile derivate direct din forme existente si sunt reprezentative prin definitie. Este juxtapusa frecvent artei abstracte, iar de la aparitia ei, termenul "figurativ" a fost folosit in arta pentru acele lucrari moderne care pastreaza referinte din lumea reala.

SIMBOLIST

este o miscare artistica definita prin uzul de imagini simbolice si sugestii indirecte pentru a exprima idei mistice, emotii si stari de spirit. Stilul este originar in Franta si Belgia sfarsitului de secol XIX si apare din convingerea ca arta ar trebui sa afiseze adevaruri absolute ce pot fi descrise doar indirect.

SIMBOLIST
EXPRESIONIST

EXPRESIONIST

este o miscare modernista originara in Germania. Acest curent alege sa prezinte lumea dintr-o perspectiva pur subiectiva, distorsionand-o radical pentru a evoca emotii, stari si idei. Artistii incercau sa expuna semnificatia sentimentelor si starilor emotionale in locul realitatii fizice.

POP-ART

POP-ART

stilul a aparut la jumatatea anilor 1950 in Marea Britanie si SUA si a reprezentat o provocare pentru traditiile artistice, incluzand imagini din cultura pop precum reclamele si stirile. In Pop art materialitatea este frecvent scoasa din context, izolata si combinata cu alte materiale diferite. Conceptul "Pop art" se refera predominant la atitudinea din spatele artei.

SUPRAREALIST

este o miscare culturala aparuta la inceputul anilor 1920, a carei rol a fost sa rezolve conditiile contradictorii dintre vis si realitate. Lucrarile prezinta scene irationale si ilogice cu o precizie fotografica, creaturi ciudate realizate din obiecte de uz caznic, iar tehnica de lucru a evoluat permitand bizarului sa se exprime si sa ia cele mai inedite forme.

SUPRAREALIST
URBAN

URBAN

este un stil de arta inrudit cu orasele si viata de oras, practicat frecvent de artisti care locuiesc sau au o pasiune pentru viata citadina. Arta urbana combina grafitti-ul si street art si este folosita pentru a numi toate formele de arta care apar in zone urbane, inspirate de arhitectura locala sau avand ca tematica stilul de viata urban.

BAROC

se refera la o perioada artistica in care s-au folosit miscarea exagerata, detalii clare si exacerbate pentru a genera dramatism, tensiune, exuberanta si grandoare. Stilul a aparut in jurul anilor 1600 in Roma si s-a extins in intreaga Europa. Stilul Baroc este caracterizat de forme curbe, linii diagonale si traiectorii intersectate cu o paleta cromatica variand de la inchis la pastelat.

BAROC

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME PORTOFOLIU DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016