CATEVA CUVINTE DESPRE PROIECT

Proiectul WRC Rally Press a demarat la inceputul anului 2014, fiind o publicatie online centrata pe automobilistica si condus sportiv.

Inca de la inceput am colaborat in realizarea logo-ului si identitatii de brand, alaturi de materiale promotionale. In acest moment 2 dintre resursele noastre sunt contributori si fotografi pentru aceasta publicatie.

Wrcrally

BRANDING

Aspectul logo-ului este dinamic, avand un aer usor prietenos. Inspiratia pentru combinatia de fonturi a venit din posterele vechi ale evenimentelor auto globale, in timp ce combinatia de culori vine sa puncteze originea publicatiei pana la un punct. Pachetul de brand are si el un aspect dinamic, prioritara fiind lizibilitatea informatiilor.

Smarcle Wrc Smarcle
Design Design

DESIGN &
Social Media

Pe parcursul colaborarii noastre am realizat design-ul calendarelor anuale, dar si cateva materiale de uz intern. Pagina Social Media este acum in gestiunea noastra, cunoscand o crestere de audienta de 1000% in primul an de colaborare si cresterea ratei de interactiune proportional. De asemenea, contribuim cu crearea de continut pentru blog.

Afla mai mult Cere oferta
Design

Daca ai un proiect similar, in cadrul caruia iti doresti sa colaboram, foloseste butonul de mai jos pentru a solicita o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri.

Cere oferta

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016