Home CINE SUNTEM SERVICII PORTOFOLIU BRANDUL DUMSHoReCa by DUMS CONTACT

Search Engine Optimization

Noi, la DUMS, suntem foarte seriosi cand vine vorba de SEO si includem optimizarea on-page in toate proiectele noastre de web. Pentru a intelege mai bine ce facem in acest sens, haideti sa vedem care este abordarea noastra pentru a atinge rezultatele dorite.Majoritatea site-urilor realizate de noi ajung in primele rezultate google - doar din optimizare on page. De exemplu:I've been FDI-ed!

First page result: Broker credite teleorman; Broker energie teleorman

Top 5 brand result: Broker afaceri teleorman;

BPO Complet

First page result: Team Building Vartop/Teambuilding Vartop

Buget

First page result: Rent a car Craiova, Inchirieri masini benzina/diesel Craiova

I've been FDI-ed!

First page result: Semnificatia siglelor auto, Calendar WRC 2018, Raliul Aradului 2018, Trofeul Total 2018 - etc.

Peste 100 articole in prima pagina google

BPO Complet

First page result: Ventilatii industriale, HVAC industrial

Buget

First page result: pui de crevedia, ferme de pui crevedia, etc

I've been FDI-ed!

First page result: Villa sinaia

BPO Complet

Top 5 brand result: Amenajari interioare braila, zugravi braila, montaj gresie braila, etc.

Marketing direct
Structura

Structura

De la felul in care este gandit si structurat documentul de la bun inceput, pana la respectarea cerintelor tehnice obligatorii si a parametrilor de functionare, avem grija ca totul sa contribuie la un scor SEO cat mai bun.

Continutul

Continutul

Continutul unic, realizat pentru fiecare proiect in parte, pleaca de la selectarea cuvintelor cheie adecvate si folosirea lor in continutul site-ului. In plus, incercam intotdeauna sa avem inca de la inceput in vedere modalitatile suplimentare de a aduce plus-valoare vizitatorilor site-ului.

Continutul Continutul
Interactiunea umana

Interactiunea umana

Motoarele de cautare evalueaza si pozitioneaza site-urile si in functie de actiunile oamenilor care le viziteaza. Cu cat un motor de cautare ofera rezultate mai bine primite de catre oameni, cu atat va fi mai folosit de catre acestia.

Solutia DUMS: Pentru a imbunatati interactiunea umana si implicit scorul SEO va putem oferi testarea cu utilizatori umani in cadrul unui focus grup. In functie de site si de continutul acestuia, dimensiunea, metodologia si itemii alesi pentru focus grup variaza.

De la construirea de link-uri de calitate, pana la continut online si cresterea valorilor cautarilor de brand, serviciile noastre de SEO off-page sunt dedicate exclusiv clientilor DUMS pentru proiecte Web.SOLICITA OFERTA SEOSite-uri de prezentare unice

Iti doresti un site de prezentare care sa fie realizat pentru tine si numai pentru tine? Fiecare proiect DUMS pleaca de la o foaie goala si este construit 100% conform specificatiilor indicate de voi sau stabilite impreuna in etapele initiale. Nu folosim niciodata template-uri, imitatii sau altfel de scurtaturi si ne mandrim cu proiecte 100% unice!

In plus, fiecare proiect DUMS include o serie de avantaje speciale.

AFLÄ‚ MAI MULT

Solicita o intalnire si hai sa vedem daca putem construi impreuna

ITI OFERIM FLEXIBILITATE MAXIMA SI PUTEM ACOMODA CHIAR SI BUGETE MICI SAU PLATI IN RATE. DAR NE SELECTAM CLIENTII IN FUNCTIE DE CRITERII FARA DE CARE NU PUTEM LIVRA REZULTATE MAXIME. ASA CA HAI SA NE INTALNIM - FIZIC SAU PE SKYPE SI SA VEDEM DACA SUNTEM COMPATIBILI.

Telefon0730-735-668 Emailcontact@full-design.ro
Logo Facebook
Behance Pinterest

SITEMAP

HOME PORTOFOLIU CINE SUNTEM SERVICII BRANDUL HoReCa CONTACT
linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016

×
×

STIM CUM ESTE LA INCEPUT

DE ACEEA, OFERIM CONDITII PREFERENTIALE START-UP-URILOR* CARE S-AU INFIINTAT CA SA CASTIGE O PIATA

Stim foarte bine cum sunt afacerile la inceput de drum, iar cand uitam - mai lansam o linie noua de business - ca sa ne aducem aminte. Asa ca nu ne permitem sa aruncam bugetul pe campanii care nu functioneaza la randament maxim si stim ca e important sa incepi corect si mai stim ca ai nevoie de stabilitate, de crestere sustinuta si de avantaje competitive. DUMS poate fi avantajul tau.

DUMS servicii startup
DUMS servicii startup
DUMS servicii startup

Si hai sa vedem daca putem construi impreuna

*maxim 12 luni de la infiintare/inceperea activitatii
×
platforma recrutare

Magazin online

Platforma de administrare este dezvoltata strict pentru nevoile HVI, continand astfel doar codul necesar functiilor dorite, nu si alte fragmente care incarca pagina inutil. Platforma permite modificari si ajustari rapide, dar si adaugare de produse, oferte sau preturi oferind un grad mare de independenta clientului.

vezi platforma personalizata
platforma recrutare

Platforma Rezervari

In cadrul platformei angajatii pensiunii pot verifica rezervarile pentru luna in curs dar si evolutia rezervarii camerelor. Tot aici, acestia pot verifica datele rezervarilor curente, pot actualiza si introduce noi rezervari, pot actualiza tarifele, avand la dispozitie si functii cu acces rapid.

vezi platforma personalizata
platforma recrutare
platforma recrutare

Platforma recrutare

Platforma HR permite adaugarea de pozitii, modificarea lor, publicarea sau ascunderea lor si stergerea pozitiilor care nu mai sunt de actualitate. Toate aceste actiuni pot fi realizate de orice angajat al departamentului si se actualizeaza automat in front-end, fara sa fie necesare cunostinte de programare.

vezi platforma personalizata
platforma recrutare

Platforma actualizare evenimente

Platforma de administrare permite adaugarea de evenimente care se vor lista apoi in pagina aferenta. De asemenea, platforma creeaza o pagina individuala pentru fiecare eveniment listat. Evenimentele se pot adauga oricand, platforma sortandu-le in functie de data.

vezi platforma personalizata
platforma recrutare