BPO (Business Process Outsourcing) este un trend in crestere in ultimii ani, avand multiple beneficii. Externalizarea unui departament intern are avantajul de a reduce costurile cu pana la 300%, a eficientiza procesul, a deschide calea catre colaborari care sporesc Brandul companiilor implicate dar si de a da acces companiei contractante catre mai multe resurse umane cu abilitati diferite. In plus, o colaborare pe termen lung presupune o relatie de business reciproc avantajoasa.

Wrcrally

CE PUTEM FACE
PENTRU TINE?

ITI PUTEM OFERI SERVICII COMPLETE SAU PARTIALE DE EXTERNALIZARE DIN GAMA BRANDING, WEB DESIGN, DESIGN DE AMBALAJ, GRAFICA PUBLICITARA, PROMOVARE, PLANIFICARE SOCIAL MEDIA, SEO SAU DE TOATE CELE DE MAI SUS.

AVEM DEASEMENEA SI SERVICII DE MARKETING SI CONSULTANTA.

DA CLICK PE BUTOANELE DE MAI JOS PENTRU A AFLA MAI MULTE DESPRE CE FACEM.

Afla mai mult Cere oferta

CUI NE ADRESAM?

NE ADRESAM ATAT COMPANIILOR MATURE CU NEVOI DISTINCTE DE DESIGN CAT SI AGENTIILOR SAU FIRMELOR DE CONSULTANTA CARE DORESC SA ISI EXTINDA GAMA DE SERVICII OFERITE CLIENTILOR.

Grafica publicitara
Design

AVANTAJE

REDUCEREA COSTURILOR ASOCIATE ANGAJARII, RETENTIEI DE PERSONAL SI SALARIZARII - IN PACHETUL DE TOP "I'VE BEEN FDI-ED!" ITI PUNEM LA DISPOZITIE UN EXPERT IN COMUNICARE, UN DESIGNER, UN DEVELOPER SI UN EXPERT IN MARKETING. PENTRU 750 EUR/LUNAR.

FLEXIBILITATE - SERVICIILE NOASTRE ITI STAU LA DISPOZITIE MAI MULT DE 8 ORE/ZI IN ZILELE IN CARE AI NEVOIE SI NU TE VOM TAXA PENTRU ZILELE IN CARE NU SE LUCREAZA. ITI OFERIM ASTFEL FLEXIBILITATE 100% CU RESPECTAREA TERMENELOR IN TOTALITATE!

VIZIBILITATE - IN RETEAUA DE PARTENERI DUMS SAU CONFIDENTIALITATE, IN FUNCTIE DE NEVOILE TALE.

PROFESIONALISM - LA NOI TOTUL SE CREEAZA DE ACEEA NU LUCRAM CU TEMPLATE-URI, AVEM SUPERVIZORI CERTIFICATI SI TRECEM TOATE LUCRARILE PRIN ANALIZA FDI

Design
I've been FDI-ed! rezerva oferta
BPO Complet rezerva oferta
Buget rezerva oferta
Vezi oferta

Oferta din link-ul de mai sus este o oferta generala. Fiecare companie are nevoi distincte, de aceea fiecare oferta pe care o facem poate fi personalizata nevoilor clientilor nostri. In functie de cat de distincte sunt nevoile tale, putem oferi pret/serviciu. Daca vrei sa scoatem sau sa includem ceva in oferta standard, nu ezita sa ne contactezi!

Scrie-ne

vrei sa afli mai multe despre FDI?


Ti-am pregatit o scurta prezentare a modului nostru de lucru*

Nota: Modul de lucru FDI este protejat de legislatia in vigoare. Denumirea FDI este Marca Inregistrata.

Vrei sa afli si mai multe despre FDI? Am scris si un articol in care iti oferim mai multe detalii.

Articol

Go

Telefon

0730-735-668

Logo

SITEMAP

HOME DESIGN MARKETING ARTA BRANDUL ECHIPA CONTACT BLOG
Pinterest
Behance Logo linie

copyright DUMS Design Solutions SRL @ 2016